Palvelut

Olemme laadukkaita parturi-kampaamopalveluita tarjoava pieni kahden kampaajan salonki. Palveluihimme kuuluvat hiustenleikkaukset niin miehille kuin naisillekin vauvasta vaariin, värjäykset tyviväreistä suuriin mallinmuutoksiin, kihartamiskäsittelyt kaiken mittaiseen hiukseen sekä laadukkaat hoitokäsittelyt ja arkea helpottavat ripsi- ja kulmapalvelut. Tervetuloa palveltavaksi, me takaamme palvelun hymyssäsuin vuosien kokemuksella!

Meille tullessasi sinun ei tarvitse tietää ennakkoon mitä uutta tällä kertaa haluaisit. Riittää kun istut penkkiimme ja annat meidän hoitaa työmme. Varaa oma aikasi, niin suunnitelemme sinulle uuden tyylin, joka auttaa sinua pärjäämään hiustesi kanssa niin arjessa kuin juhlassakin.

Meillähän muuten tunnetusti nauretaan, välillä ihan kyyneleet silmissä. Toki välillä myös itkemme yhdessä elämän surut ja murheet. Olemme elämäniloisia ja juttelevaisia mutta ymmärrämme toki, että välillä on myös ihana olla hetki hiljaa. Halutessasi voit varata meiltä hiljaisenpalvelun. Se tarkoittaa, että palvelemme sinua hiljaisuudessa keskustellen ainoastaan palveluun tarvittavat asiat. Halutessasi palvelun hiljaisuudessa mainitse siitä aikaa varatessasi, palvelun alussa tai kirjaa asia tietoomme netissä kohdassa” viesti työntekijälle”.

Halutessasi muuten rauhallisemman ja hieman seesteisemmän palveluhetken, valitse aikasi Minnalle maanantaille tai tiistaille ja Saijalle lauantaille. Tuolloin pääsääntöisesti työskentelemme yksin.

Minnalta saat nykyään myös ihanat arkea helpottavat ripsien kestotaivutukset sekä kulmien laminoinnit.

Muistathan, että Minna palvelee myös kotikäynnein. Kysy rohkeasti, me kerromme mielellämme lisää.