Tiimi

Saija Koivula

Pälkäneellä asuvaa Saija Koivulaa voi pitää melkein ruutanalaisena, sillä hän on pyörittänyt Ruutanassa parturi-kampaamoa vuodesta 1998. Saijalta luonnistuukin kaikki parturi-kampaajan työt monen vuoden kokemuksella kaikenikäisille asiakkaille.

Kesäaikaan Saija viihtyy pihalla hoitaen kukkia ja kasvihuoneiden vihanneksia ja yrttejä, välillä hyvällä ja välillä huonolla menestyksellä. Aina tarvitsee kuitenkin kokeilla jotain uutta kasvatettavaa. Saijalla on myös kaksi kissaa ja Suomenajokoira, jonka kanssa aika kuluu myös talvisaikaan. Myös mökkeily Kainuussa kuuluu vapaa-ajan harrastuksiin.

Minna Patronen

Monipuolisesti kouluttautunut parturi-kampaajamestari Minna Patronen on ollut hiusalalla jo vuodesta 2002. Työssään iloinen ja tarkka asiakaspalvelun ammattilainen pitää erityisesti siitä, että saa luoda asiakkaille heille itselleen parhaiten soveltuvia kokonaisuuksia. Päänhieronta ja erilaiset hoitokokonaisuudet ovat Minnan tarjoamaa arjen luxusta.  Hänen asiantuntevissa käsisään viihtyvät niin lapset kuin iäkkäämmätkin, yhteinen sävel löytyy varmasti.

Vuodesta 2008 Ruutanalaisen Minnan moni tunnistaakin jo kylällä puistosta, koiralenkiltä tai esimerkiksi Hello Naiset-tapahtumasta taitavana kulmien tekijänä. Vapaa-ajallaan Minna mieluiten purjehtii Turun saaristossa tai mökkeilee järven rannalla. Myös rintamamiestaloelämä lapsineen ja koirineen on lähellä hänen sydäntään sisustamista unohtamatta.

Minna tekee myös parturi-kampaajan töitä myös kotikäynteinä. Kysy siis rohkeasti myös näitä. Kerromme mielellämme lisää. Minna palvelee myös englanniksi.